Archive for: May 26th, 2014

Isu DNA Babi : Tindakan tegas perlu diambil

DNA Babi

Isu DNA Babi dalam makanan masih lagi berlarutan sampai kini. Semacam tidak diambil endah oleh pengeluar makanan tersebut. Kes terbaru adalah yang melibatkan pihak Cadbury di mana dua produk telah disahkan mengandungi DNA  Babi. Apakah pihak Cadbury tidak mengetahui atau buat-buat tak tahu mengenai perkara-perkara yang menyentuh sensitiviti masyarakat terutamanya yang melibatkan muslim. Seharusnya tiada maaf bagimu..

Semoga Dirimu Sehebat Putri Rasulullah, Fatimah Az Zahra….

DSC06369

 

Fatimah Az-Zahra : Si kecil yang berjiwa besar..Buah hati pengarang jantung buat kami. Penghibur abah, ummi dan kakak aisyah…Riuh jadinya suasana rumah..Asyik nak kacau je..Nak bermanja. Tapi karenah dan keletahnya la yang buatkan semua orang merinduinya…Xsabar nak tunggu abis waktu keje..Nak bermanja dengan si comel ni..sekarang ni pun, dah mula minat nak baca buku…Bagus dik…

Suka baca buku ye dik!

Suka baca buku ye dik!

Mungkin sifat suke membaca tu diwarisi dari kami..alhamdulillah…jgn sampai koyakkan buku tu sudah dik. Apapun, didoakan semoga si kecil ini memiliki sifat-sifat keperibadian yang unggul dan hebat sebagaimana putri Rasulullah S.A.W, Fatimah Az-Zahra. Amiin.