Aku Terima Nikahnya……

Suami

25 Ogos 2007 telah tercatat dalam sejarah hidup kawang sebagai sang suami kepada seorang wanita dambaan jiwa, Cik Norasiah Harun..Ehh, silap..Puan Norasiah Harun..Dah kawin, title depan tu kena la tukar..Kalau orang laki xde masalah…Boleh pakai title ‘Encik’ sampai ke sudah…Kalau pompuan,kena la tukar..Bahaya..Kang ade yang nak ngurat.Mana boleh!.Kang marah sang suami…hehehehe..

Ibu

Ciuman mesra buat Ibu Mertua

Bukan main lagi menantu ngan mak mertua berpeluk cium..Macam ni lah adat…Lepas akad nikah, baca doa, pahtu bersalaman dgn waris warah sanaksedara yang ada kat situ…Berpeluh-peluh..Memang ramai la waris warah sanak saudara mase majlis akad nikah ni..Maklumlah, dua-dua dari keluarga yang besor..Terima kasih buat semua yang hadir memberi sokongan di samping memeriahkan majlis…By the way, kawang hanya sekali je akad nikah..so, rase macam level atas2 jugak la…xperlu ulang dua tiga kali…memang perasaan gemuruh tu ada..Tp Alhamdulillah, Allah permudahkan…

Diapit

Diapit bidadari-bidadari KTB…

Fuh, mencabar tu..diapit oleh bidadari-bidadari KTB..Jgn bimbang, tangan sang isteri tetap dipegang erat..hehe..Gambor yang paling best ni adalah gambor bersama sahabat sejati dan adik-adik KTB…Semua dah berjaya sekarang..Berjaya dalam keluarga dan kerjaya..Bangga btl kwg..isk, isk…terharu..Nanti boleh ketemu lagi..

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>